Titanringar förlovningsringar och vigselringar | Dala Guldsmide

Titanringar

Titanringar - förlovningsringar och vigselringar online!

Titan är ett lätt och hårt material med vackert grå färg. Här nedan visar vi en kollektion med ringar tillverkade i titan.

Titan är ett material som vi guldsmeder har svårt att jobba med och bearbeta på grund av dess egenskaper. Dessa ringar kan vi inte omarbeta eller ändra i storlek. Blir storleken fel eller om din storlek på fingret ändras med åren så måste ni köpa nya eller byta ut dessa ringar. 

Beställ enkelt fraktfritt online

Underkategorier

Släta titanringar

Släta förlovningsringar och vigselringar i titan

Titan är en mycket lätt och hård metall. Tänk på att vara noga när ni mäter ut storlek då titanringarna inte går att ändra i storlek. Om era fingrar ändras i storlek under åren måste ni därför köpa nya ringar.

Mönstrade titanringar

Mönstrade titanringar, titan i förlovningsringar och vigselringar

Titan är ett mycket lätt och hårt material som är svårt för oss guldsmeder att bearbeta. Tänk på att vara noga när ni mäter ut storlek på ringar i titan då vi ej kan ändra dessa i storlek.

Titanringar med cubik zirkoner

Titanringar med glittrande vita stenar, cubik zirkoner

Ringar tillverkade i den lätta och mycket hårda metallen titan. Förlovningsringar och vigselringar med glittrande vita stenar, cubik zirkoner. Cubik zirkon är en mycket vanlig sten som är ett billigare enklare alternativ än diamant. Var noga när ni mäter ut storlek på titanringarna då dessa ej går att ändra i storlek.