Vitguldsringar i vitt guld som förlovningsringar och vigselringar. Enkelt beställa online.

Vitguldsringar

Vitguldsringar i vitt guld 

Förlovningsringar och vigselringar tillverkade i vitt guld. Vitt guld är en legering som består av guld, silver och i de flesta fall palladium. I det vita guldet utesluter man koppar som man annars har i vanligt guld för att få den vanliga guldfärgen.

Här hittar ni vitguldsringar till förlovning och vigsel, både släta, mönstrade och med diamanter. Letar ni vitguldsringar till ett lägre pris väljer ni ringar i 9 karat.

Gratis invändig gravyr och snabba leveranser

Underkategorier

Släta vitguldsringar

Släta vitguldsringar

Här har vi samlat släta vitguldsringar dels från vår egen kollektion Dalecarlia Love Collection samt från Schalins ringar.

Välj om ni vill ha raka ringar, kupade eller lite lätt välvda. Önskar ni smala eller breda ringar så finns det något att välja på för alla.

Ni kan även välja om ni önskar ringen i 18 karat guld eller med lägre guldhalt som 9 karat eller 14 karat.

Gravyr ingår i alla ringar i vitt guld.

Mönstrade vitguldsringar

Mönstrade vitguldsringar

Ringar med mönster tillverkade i vitt guld som är en legering av guld, silver och palladium. 

Välj hur hög guldhalt ni önskar. Väljer ni 18 karat vitguld innehåller ringarna 75 % guld medan ringarna i 14 karat innehåller 58,5 % guld och 9 karat 33,3 % guld.

Mönstrade vitguldsringar med hamrad yta, borstad, matterad, vågmönstrad, kryssmönster, stjärnmönster, gnistrande fasetter, streckmönster i både smala och breda modeller.

Gratis invändig gravyr.

Vitguldsringar med diamanter

Vitguldsringar med diamanter

Vitguldsringar med diamanter. Vitguld är en legering av guld, silver och palladium som ger dess vita färg. Det går även att välja vilken karathalt man önskar i det vita guldet, 9 karat, 14 karat eller 18 karat. Det är ingen skillnad på färgen men i de lägre karathalterna består legeringen av mer silver och palladium.

Briljanter är slipade rådiamanter. Briljantslipningen anses ge den bästa lystern och speglingen i diamanten. Det finns även andra slipningar som fyrkantig princesslipad diamant och hjärtslipade diamanter.

De vita guldet framhäver mycket snyggt de vitgnistrande diamanterna. Välj om ni önskar flera diamanter på rad, på snedden, fattade i fyrkantigt skurna fattningar eller med en snygg pålödd fattning som sticker upp lite grann.

Alltid gratis invändig gravyr.

Vitguldsringar egen ateljé

Vitguldsringar från egen ateljé

Vitguldsringar designade i i vår egen guldsmedsateljé i Rättvik Dalarna. Tillsammans med oss kan ni designa era drömringar. Välkommen in i någon av våra butik så hjälper vi er gärna. Här ser ni ett urval av förlovningsringar och vigselringar från vår kollektion Dalecarlia of Sweden i vitt guld. Skillnaden mellan vitt guld och vanligt guld är att man tillsätter palladium i legeringen istället för koppar för att guldet ska bli vitt.