Platina, exklusiva platinaringar som förlovningsringar och vigselringar från Schalins

Platinaringar

Ringar tillverkade i platina - släta platinaringar och briljantringar

Platina är en exklusiv ädelmetall. Det är en vitglänsande metall som är smidbar och böjlig samt glänser som silver och rhodinerat vitt guld. Men till skillnad från silver och vitt guld behöver det inte ytbehandlas för att behålla sin vita glans. Platina är hållbarare än guld men kan precis som guld och silver repas. Platina har en högre densitet och väger mer än guld. 

Dessa ringar är tillverkad i platina som består av platina 950 och är en mycket ren legering som sällan ger upphov till allergiska reaktioner. 

Välj mellan ett stort sortiment av släta ringar eller diamantringar tillverkade i platina av Schalins ringar i Östersund. Förlovningsringar och vigselringar av högsta kvalité.

Snabba säkra leveranser. Betala enkelt med Klarna.

Underkategorier

Släta platinaringar

Släta platinaringar, ringar tillverkade i ädelmetallen platina

Släta ringar tillverkad i platina. Platina är en silvervit ädelmetall som i ren form är smidbar och böjlig, precis som guld. Platina har tidigare varit en dyraste av alla ädelmetaller som används vid smyckesframställning. Välj om ni önskar en bred eller smal förlovningsring eller vigselring. Vill ni ha en rundad, lätt kupad eller rak profil på ringen? Här finns flera olika modeller att välja på.

Gratis invändig gravyr. Snabba säkra leveranser.

Platinaringar med diamant

Platinaringar med diamant

Vigselringar med briljanter infattade i platina. Platinaringar med briljanter infattade i en av världens finaste ädelmetaller. Platina, platinum, en vitglänsande tung vacker ädelmetall.

Beställ enkelt online. Betala med Klarna. Snabba säkra leveranser. Gratis invändig gravyr.