Billiga guldringar i 9 karat guld som förlovningsringar och vigselringar.

Ringar 9 karat guld

Förlovningsringar tillverkade i 9 karats guld

Guld är ett mycket mjukt material. En guldtacka med rent guld innehåller så nära som möjligt 100% guld. På fackspråk kallar man det 24 karat.

För att få guldet lite hårdare och mer hållbart blandar man det med andra material. Genom att variera denna blandning, som med finare ord kallas legering, kan man dessutom få olika färg på guldet.

Ringarna som vi visar nedan är tillverkade med en legering av guld, silver och koppar. Halten guld är 9 karat, det vill säga 37,5 % guld och resten koppar och silver.

Färgen är väldigt lik en guldring som är tillverkad i 18 karat, men priset blir mycket lägre. Om ni söker förlovningsringar eller vigselringar med låga priser så är detta ett mycket bra alternativ.

Låga priser och snabba leveranser

Underkategorier

Släta ringar 9 karat guld

Släta förlovningsringar och vigselringar i 9 karat guld tillverkade i Sverige

Om ni söker billiga släta ringar som förlovningsring och vigselring så välj ringar tillverkade i 9 karat guld.

En legering bestående av 37,5 % guld blandat med koppar och silver i nästan identisk färg jämfört med vanligt guld i 18 karat guld. På tyngden märker man att dessa ringars vikt är mindre och eftersom ringarna innehåller mindre mängd guld hamnar priset mycket lägre. 

Invändig gravyr ingår och vi skickar ringarna omgående. Leveranstid ca 2-5 dagar.

Guldringar med diamanter 9 karat

Förlovningsringar och vigselringar i 9 karat guld med diamanter

Ringar, förlovningsringar och vigselringar tillverkade i 9 karat guld. Med det menas att guldet har en lägre guldhalt än ringar i 18 karat. Det är en legering bestånde av 37,5 % guld och resten koppar och silver. Denna guldhalt ser till färgen ut som 18 karat men vikten och priset blir lägre.

Letar ni förlovningsringar och vigselringar till låga priser så är 9 karat ett mycket bra alternativ.

Beställ enkelt online. Snabba säkra leveranser. Betala med Klarna.