Kedjor

Guldkedjor och silverkedjor

Guldkedjor av högsta kvalité i 18 karat guld och silverkedjor av äkta silver 925. Flera olika längder, från korta kedjor till barn från 36 cm och till de längsta kedjorna som är 110 cm.

Kedja i modell pansar, fyrkantig venezia, kulkedjor, ormlänk, rund och oval ankar, bismarck, kejsarlänkar.

Här kan ni enkelt köpa silverkedja och guldkedja.

Snabba leveranser!

Underkategorier

Guldkedjor

Guldkedjor tillverkade i äkta guld 18 karat

Korta guldkedjor till barn, guldkedja till vuxen och långa kedjor i guld 18 karat. Välj mellan många olika längder och bredder. Stort sortiment av guldlänkar till båda kvinna och man.

Många modeller av pansar, fyrkantig venezia, ärtlänk, ankar, figaro,singapore från längd 36 cm till 80 cm. Vi kan såklart fixa precis den längd och bredd ni önskar om ni har egna önskemål. Observera att vikten på guldkedjorna är en cirkavikt och kan variera.

Beställ enkelt online. Snabba säkra leveranser. Betala med Klarna.

Silverkedjor

Silverkedjor i äkta silver 925 fraktfritt online!

Stort sortiment av silverkedjor både som armband och halsband tillverkade i äkta silver 925. Upptäck vårt stora sortiment! 

Korta och långa kedjor som passar både barn och vuxna i olika längder och bredder. Välj mellan olika typer av länkar som pansar även kallad curb och curbkedja, bismarck, ankar, fyrkantig venezia, stav, ärtlänk, ormkedja, kulkedja, kejsarlänk, armband med ID-bricka, pressad oval pansar, vriden snurrad singapore, milanese och cordell.

Beställ enkelt och snabbt online. Betala med Klarna. 

Vitguldskedjor

Vitguldskedjor, kedjor i vitguld äkta guld 18 karat

Kedja i vitt guld, vitguldskedjor i äkta guld 18 karat. Välj mellan snygga klassiska modeller som fyrkantig venezia, ankar och pansar. Här kan ni enkelt köpa och beställa ny vitguldskedja.

I vitguldet har man palladium istället för koppar i legeringen för att göra guldet vitt i färgen.

Snabba säkra leveranser.

Förgyllda silverkedjor

Förgyllda silverkedjor, guldpläterade kedjor i äkta silver

Förgyllda silverkedjor, kedjor i äkta silver som är förgyllda med en yta av guld. Ett billigare alternativ än en riktig guldkedja men som har en kärna av äkta silver och en plätering av äkta guld. Tänk på att ta av er guldförgyllda smycken när ni badar, duschar och sportar så håller de sig fina längre. Kedjor i modeller och längder som passar både barn och vuxna.

Välj mellan pansar, fyrkantig venezia och ankar.

Guldpläterade kedjor

Guldpläterade kedjor

Guldpläterade kedjor, kedja i guldförgylld mässing. Armband och halsband i guldpläterad mässing som passar både dam och herr. Pansar, bismarck, kejsarlänk i flera olika bredder och längder. Helt fritt från nickel.

Pansarkedjor och pansarlänkar silver

Pansarkedjor och pansarlänkar, curb och curbkedja

Pansarkedjor och pansarlänkar i äkta silver 925 i flera bredder och längder,  pansarlänk och pansarkedja i både smala och breda modeller. Kedja platt länk i klassisk pansar. Snygg länk och silverkedja till killar och män men även unisex som passar till kvinnor. Stort sortiment av silver, halsband till herr.

Vad är pansarlänk? En kedja i pansar består av flera öglor som är ihoplödda, de kan vara tjocka eller hårt platt manglade eller mjukare i öglorna. Om ni letar herrsmycken och smycken till herr är en pansarlänk i silver ett klassiskt snyggt tidlöst alternativ. Kallas även curb och curbkedja.

Kejsarlänk silver

Kejsarlänk äkta silver

Kejsarlänk, kejsarlänkar även kallad kungakedja i äkta silver som halsband och armband i äkta silver. Flera kedjor i olika bredder och längder. Flera små öglor vridna åt olika håll som bildar ett  snyggt mönster, kedjorna är slipade fyrkantigt.

Guldkedja 9 karat guld

Guldkedjor 9 karat guld

Guldkedjor i 9 karat äkta guld, kedjor i guld med lägre karathalt men som ändå är äkta guld. Guldkedja tillverkad av en legering, blandning, av 37,5% guld och resten silver och koppar. Välj mellan flera olika modeller och längder.  Ett mycket bra alternativ om du vill ha en äkta guldkedja till ett lägre pris.

Vad är 9 karat och är det äkta guld? Äkta rent guld är väldigt mjukt, därför blandar man ut det med andra metaller för att göra det lite hårdare när man tillverkar smycken. Rent guld består av 100 % guld och kallas för 24 karat. Rent guld går idag oftast bara att köpa som investeringstackor . I smycken är guldet däremot oftast legerat med silver och koppar. Den vanligaste guldhalten i Sverige är fortfarande 18 karat, vilket består av 75 % guld och resten silver och koppar. Eftersom guldet står ganska högt i värde så finns nu även andra alternativ som i andra länder är vanliga, som 14 karat och 9 karat. Halten 14 karat består av 58,5% guld och resten silver och koppar. Halten 9 karat består av 37,5 % guld och resten koppar och silver.

9 karat är alltså äkta guld men med en lägre halt guld. Det är alltså ingen yta som nöts av utan det är en legering med i princip samma färgnyans som andra guldhalter. Ett bra alternativ om du söker smycken i guld men till lägre pris.

Stålkedjor

Stålkedjor, kedjor i stål

Kedjor i rostfritt stål av högsta kvalité. Stålkedjor till herr och även till dam i modeller som pansar, curb, figaro och rope. Även guldpläterat och svartbehandlat stål som halsband. Snabba leveranser.

Tänk på att kedjorna som är guldpläterade och svartbehandlade är lite känsligare mot nötning då det endast är en yta utanpå den rostfria stålkärnan. Ta av dem när ni sportar, duschar och badar så håller de sig fina längre.

Armband med hjärta
Armband med hjärta i äkta silver 925, justerbar i längd.
299,00 kr
Armband med stjärna
Armband med stjärna i äkta silver 925, justerbar i längd.
359,00 kr
Armband två ringar
Armband med två ringar i äkta silver 925.
279,00 kr
Armband med hjärta
Armband i äkta silver 925 med hjärta som berlock.
995,00 kr
Armband med hjärta
Armband med hjärta i kontur i äkta silver 925.
299,00 kr
Stavarmband
Armband med stavar och ringar i äkta silver 925.
699,00 kr
Armband med cirkel
Armband med cirkel i äkta silver 925.
299,00 kr
Armband med rondell
Armband med rund slät platta i äkta silver 925.
349,00 kr