Dräktbroscher, dräktsmycken, manschettknappar Slipsnålar  | Dala Guldsmide

Övriga smycken

Manschettknappar, slipsnålar och slipshållare samt gravyrsmycken och smycken till folkdräkter

Slipsnålar och slipsnål samt manschettknappar att komplettera din outfit med. Gravyrsmycken och namnsmycken med personlig gravyr. Dräktbroscher till Rättviksdräkten, Leksandsdräkten samt andra folkdräkter.

Underkategorier

Broscher och dräktsmycken

Broscher och dräktsmycken

Vi tillverkar en mängd olika dräktbroscher och dräktsmycken till Rättviksdräkten och Leksandsdräkten samt andra folkdräkter.  

Den traditionella broschen för den som har Rättviksdräkt är med sju kläppen. Till Leksand och Insjön-Åhl finns en brosch i två storlekar med fem kläppen samt en kronbrosch med krona upptill och lite mer utsmyckade kläppen. Vi har även en liten dräktbrosch passande till barn med tre små kläppen.

Örhängen och ringar finns i flera olika varianter som passar till de flesta dräkter eller för att använda till vardags.

Namnsmycken och gravyrsmycken

Namnsmycken, familjesmycken och personligt graverade smycken

Brickor, stavar, rondeller och hjärtan i äkta silver med valfri text och gravyr utan extra kostnad. Namnhalsband, namnsmycken och personliga smycken med namn och annan gravyr till låga priser.

Skriv in önskad text och gravyr i rutan. Stil och uppställning blir som på bilden. Vi har även möjlighet att tillverka andra smycken med gravyr om ni har egna önskemål om design. Hör av er till oss för prisförslag.

Snabba leveranser. Graveras på plats i vår ateljé i Rättvik, Dalarna.

Manschettknappar

Manschettknappar

Manschettknappar i äkta silver, stål eller guld. Ni kan välja manschettknappar med valfri gravyr. På vissa modeller kan man gravera initialer eller typ ett enklare monogram på knappen. Välj manschettknapp som matchar din övriga stil. 

Slipsnålar

Slipsnål och slipsnålar

Gör din klädsel och garderob komplett genom att köpa en slipsnål. De flesta nålar passar både till smal och bred slips. Slipsnål eller inte är en smaksak, men det är ofta praktiskt att slippa ha slipsen hängande i exempelvis tallriken. Placera slipsnålen exakt i mitten av slipsen ofta mellan skjortans tredje och fjärde knapp räknat ovanifrån. Slipsnålar i äkta silver, guld eller stål. Slät och mönstrad eller gör din egen personliga slipshållare med gravyr! På en del nålar till slipsen sitter en säkerhetskedja som man fäster i skjortknappen. Beställ enkelt och snabbt online här. 

Dalahästar smycken

Smycken med dalahästar

Smycken med dalahästar tillverkade i äkta silver 925 eller 18 karat guld. Berlocker, hängsmycken, armband och örhängen från Dalecarlia of Sweden.

Snabba leveranser och gratis inslagning av paket