Förlovningsringar och vigselringar i 18 karat guld

Ringar 18 karat guld

Förlovningsringar och vigselringar i 18 karat guld

Ringar tillverkade i 18 karat guld som förlovningsring och vigselring. Ringarna nedan är tillverkade i Sverige. Några av de mest populära ringarna från Schalins ringar är Fjällbrud och Himla.

Dalecarlia Love Collection är vår egen kollektion med ringar tillverkade i guldsmedsateljén i Rättvik.

Förr var det vanligast med en helt slät ring som vigselring. Många väljer idag diamanter både i förlovningsringen och vigselringen.

Gravyr invändigt ingår alltid i våra guldringar. Vi garanterar hög kvalité, snabba och trygga leveranser.

Underkategorier

Släta ringar 18 karat guld

Släta ringar tillverkade i 18 karat guld

Numera är 18 karat den absolut vanligaste legeringen som man tillverkar guldsmycken i. Det är en blandning av 75 % guld och resten är koppar och silver. 

Välj mellan smala eller breda ringar i massor av olika modeller. Önskar ni raka eller kupade ringar eller kanske något mittemellan. Här hittar ni något för alla!

Snabba säkra leveranser.  Gratis invändig gravyr inuti alla guldringar. Betala enkelt med Klarna.

Mönstrade ringar 18 karat guld

Mönstrade ringar i 18 karat guld

Mönstrade ringar tillverkade i 18 karat guld eller vitguld från Schalins ringar i Östersund, Sverige. Förlovningsringar och vigselringar med hamrad yta, kryssmönster, glittrande fasetter, borstade och matterade ytor och vågiga mönster. Tänk på att matterade och borstade ytor är känsliga mot repor.

Beställ enkelt online. Alltid gratis invändig gravyr i alla guldringar. Snabba leveranser.

Guldringar med diamanter 18 karat guld

Guldringar med diamanter 18 karat guld

Briljantringar, ringar med diamanter i många snygga modeller. Solitärer, enstensringar och alliansringar med flera stenar.

Vi har ett mycket stort sortiment av förlovningsringar och vigselringar tillverkade av Schalins ringar i Östersund. Deras populära enstensringar som Seine, Rhen, Donau samt haloringar som exempelvis Fjällbrud.

Vår kollektion Dalecarlia Love Collection, ringar tillverkade i vår guldsmedsateljé i Rättvik, kärleksringar där stoltheten till guldsmedsyrket och vår 40-år starka hantverkstradition verkligen märks. 

Upptäck många av våra ringar och beställ dem enkelt online här. Snabba säkra leveranser. Alltid gratis invändig gravyr inuti alla guldringar. Betala med Klarna.

Guldringar från Dalarna, egen ateljé

Dalecarlia Love Collection - guldringar från Dalarna och egen ateljé

En fantastisk kollektion med kärleksringar till förlovning och vigsel tillverkade i vår guldsmedsateljé i Rättvik, Dalarna. 1972 öppnades vår guldsmedsverkstad och efter över 40 år har den utvecklats till en av Sveriges största och modernaste verkstäder. Vi jobbar med allt från traditionella hantverkstekniker till den mest moderna med laser, 3D-CAD, 3D-printer och svets. 

Släta ringar som Siljan, Runn, Amungen och Väsman som går att få i vanligt guld, vitguld eller silver. Vackra gnistrande diamantringar med flera diamanter eller solitärer i snygga fattningar.

Beställ enkelt online. Gratis invändig gravyr.