Dalarnas landskapsblomma - blåklockan eller ängsklockan | Sveriges Nationalblomma

Smycken med dalaklockan

Dalarnas landskapsblomma - blåklockan eller ängsklockan

Liten blåklocka är även vald som Sveriges nationalblomma!

Dalarnas landskapsblomma, blåklockan eller ängsklockan, dalaklockan som smycke i äkta silver och guld. I mars 2021 blev liten blåklocka även framröstad som Sveriges nationalblomma.

Vi tillverkar blåklockan och ängsklockan som smycken i tre storlekar som hängsmycke och berlock. Den finns som armband och som örhängen i flera olika varianter på krok och stift.

Mycket populär doppresent som dopsmycke. Snabba leveranser och gratis paketinslagning.

Berlock med blåklocka ängsklocka äkta silver
Berlock med söt blåklocka, ängsklocka i äkta silver med karbinhake. Enkel att koppla i på armband eller halskedja. Blåklockan är Dalarnas landskapsblomma och även framröstad som Sveriges nationalblomma.
549,00 kr
Dalarnas landskapsblomma smycke äkta guld 18 karat
Dalarnas landskapsblomma och Sveriges nationalblomma, smycke med blomma i äkta guld 18 karat. Dalaklockan, ängsklockan och blåklockan finns i flera storlekar som berlock.
6 995,00 kr
Blåklocka halsband mellan
Halsband med blåklocka eller ängsklocka - dalarnas landskapsblomma, med kedja i äkta silver. Framröstad som Sveriges nationalblomma.
595,00 kr
Blåklocka örhängen på krok
Örhängen i äkta silver, blåklockor eller ängsklockor på krokar, från Dalecarlia of Sweden. Liten blåklocka är framröstad som Sveriges nationalblomma.
895,00 kr
Örhängen blåklocka, ängsklocka
Hängande örhängen med blåklockor, ängsklockor i äkta silver. Dalarnas landskapsblomma och Sveriges nationalblomma som silverörhängen.
750,00 kr
Stor blåklocka ängsklocka dalaklocka äkta guld 18 karat
Smycke med stor blåklocka, ängsklocka, fantastiskt vackert smycke med Dalarnas landskapsblomma och även framröstad som Sveriges nationalblomma i äkta guld 18 karat. Höjd inklusive ögla 21 mm.
13 900,00 kr
Blåklocka halsband stor
Smycke med dalarnas landskapsblomma, blåklockan eller ängsklockan. Kedja ingår. Äkta silver 925.
1 150,00 kr
Blåklocka halsband mini
Smycke med liten söt blåklocka, ängsklocka, med kedja i äkta silver. Dalarnas landskapsblomma och framröstad som Sveriges nationalblomma som halsband.
449,00 kr
Örhängen med blåklocka, ängsklocka
Hängande örhängen med blåklockor, dalaklockor i äkta silver. Dalarnas landskapsblomma och Sveriges nationalblomma som örhängen.
895,00 kr
Landskapsring Dalarna
Landskapsring Dalarna, vacker silverring med graverat mönster med Dalarnas landskapsblomma. Material äkta silver 925.
1 390,00 kr