Dalarnas landskapsblomma - blåklockan eller ängsklockan | Sveriges Nationalblomma

Smycken med dalaklockan

Dalarnas landskapsblomma - blåklockan eller ängsklockan

Liten blåklocka är även vald som Sveriges nationalblomma!

Dalarnas landskapsblomma, blåklockan eller ängsklockan, dalaklockan som smycke i äkta silver och guld. I mars 2021 blev liten blåklocka även framröstad som Sveriges nationalblomma.

Vi tillverkar blåklockan och ängsklockan som smycken i tre storlekar som hängsmycke och berlock. Den finns som armband och som örhängen i flera olika varianter på krok och stift.

Mycket populär doppresent som dopsmycke. Snabba leveranser och gratis paketinslagning.

Ny
Berlock med blåklocka ängsklocka äkta silver
Berlock med söt blåklocka, ängsklocka i äkta silver med karbinhake. Enkel att koppla i på armband eller halskedja. Blåklockan är Dalarnas landskapsblomma och även framröstad som Sveriges nationalblomma.
549,00 kr
Dalarnas landskapsblomma smycke äkta guld 18 karat
Dalarnas landskapsblomma och Sveriges nationalblomma, smycke med blomma i äkta guld 18 karat. Dalaklockan, ängsklockan och blåklockan finns i flera storlekar som berlock.
6 995,00 kr
Blåklocka halsband mellan
Halsband med blåklocka eller ängsklocka - dalarnas landskapsblomma, med kedja i äkta silver. Framröstad som Sveriges nationalblomma.
550,00 kr
Blåklocka örhängen på krok
Örhängen i äkta silver, blåklockor eller ängsklockor på krokar, från Dalecarlia of Sweden. Liten blåklocka är framröstad som Sveriges nationalblomma.
850,00 kr
Örhängen blåklocka, ängsklocka
Hängande örhängen med blåklockor, ängsklockor i äkta silver. Dalarnas landskapsblomma och Sveriges nationalblomma som silverörhängen.
750,00 kr
Blåklocka halsband stor
Smycke med dalarnas landskapsblomma, blåklockan eller ängsklockan. Kedja ingår. Äkta silver 925.
1 150,00 kr
Blåklocka halsband mini
Smycke med liten söt blåklocka, ängsklocka, med kedja i äkta silver. Dalarnas landskapsblomma och framröstad som Sveriges nationalblomma som halsband.
449,00 kr
Örhängen med blåklocka, ängsklocka
Hängande örhängen med blåklockor, dalaklockor i äkta silver. Dalarnas landskapsblomma och Sveriges nationalblomma som örhängen.
850,00 kr
Landskapsring Dalarna
Landskapsring Dalarna, vacker silverring med graverat mönster med Dalarnas landskapsblomma. Material äkta silver 925.
1 390,00 kr