Örhängen

Örhängen i äkta silver och guld från din guldsmed på nätet

Upptäck vår stora kollektion med silverörhängen och guldörhängen! Örhängen i äkta silver och guld 18 karat av högsta kvalité. Fasta och hängande örhängen samt örringar och creoler, båda små och stora. Många modeller som passar både till barn och vuxna. 

Allt från enkla runda silverkulor i flera storlekar, svarta kulörhängen, barnörhängen, örhängen med hjärtan, lyxiga diamantörhängen, örhängen med vita odlade pärlor och glittriga festörhängen.

Över 350 olika modeller att välja på. Beställ enkelt online. Snabba leveranser.

Underkategorier

Silverörhängen

Örhängen i äkta silver online

Silverörhängen, örhängen i äkta silver, både till barn och vuxna. Äkta sterling silver som är helt fritt från nickel och andra allergiframkallande ämnen.

Små och stora örhängen med feministsymbol, ankare, fjäril, peacemärke, hjärta, katt, nyckelpiga, blommor, pärlor, runda kulor, stjärnor, dalahästar, ödlor, äpplen, G-klav, färgade stenar i alla möjliga färger, delfiner, svampar, hästsko, kors, diamant, änglavingar, cirklar, rondeller, kvinnomärke, ängsklocka, kulla, leksandskläppen, bergslaggsten, ringar och creoler, gnistrande stenar....

Priserna är alltid för ett helt par, det vill säga för två stycken.

Snabba leveranser. Alltid gratis inslagning av paket om ni önskar det. Ange i meddelandefältet om ni önskar örhängena inslagna som present.

Guldörhängen

Guldörhängen i äkta guld

Örhängen i guld och vitguld, äkta guld 18 karat av högsta kvalité. Fasta och hängande guldörhängen med små och stora pärlor, glittrande vita stenar, diamanter, runda kulor i olika storlekar, och hjärtan. Små och stora ringar, creoler som guldörhänge och även guldörhängen passande till barn.

Guldörhängen 9 karat guld

Guldörhängen 9 karat guld

Guldörhängen tillverkade i äkta guld 9 karat, en legering som består av 37,5% guld och resten silver och koppar. Fortfarande guld men en lägre guldhalt som gör att priset hamnar lite lägre. Ett bra billigare alternativ om man önskar smycken i äkta guld till ett lägre pris. Snabba leveranser. 

Snygga örringar och creoler med mönster i flera olika storlekar och modeller. 

Guldpläterade örhängen

Guldpläterade örhängen

Guldpläterade silverörhängen, örhängen i äkta silver med en yta, förgyllning och plätering av guld. Örringar, hoops till öronen i guldfärg.

Tillverkade i äkta silver med en förgyllning, plätering, av guld. Tänk på att ta av örhängena när ni sportar, duschar och badar så håller de sig fina längre.

Små och stora örringar, creoler äkta silver

Små och stora ringar, örhängen i äkta silver 925

Creoler och örringar i flera olika varianter. Fyrkantiga ringar, stora tunna örringar och kreoler med enkelt klicklås och gångjärn.

Örhängen med gnistrande stenar på ringar i äkta silver, roséfärg och guldfärg.

Stort utbud med allt från billiga små läkringar, läkörhängen till mer exklusiva örrringar.

Beställ enkelt online med snabb leveranstid 1-3 dagar!

Creoler, örringar i äkta guld 18 karat

Creoler, örringar i äkta guld 18 karat

Creoler, ringar som örhängen i äkta guld 18 karat guld. Små och stora örringar i både smala och bredare modeller i vitt guld och vanligt guld.

Ett av Sveriges största sortiment av creoler, örringar i guld

Snabba säkra leveranser

Hängande silverörhängen

Hängande silverörhängen

Hängande örhängen i äkta silver 925 som dinglar.

Örhängen med hjärta

Örhängen med hjärtan

Se vårt stora utbud av örhängen med  hjärtan i äkta silver 925, roséförgyllt äkta silver, guldförgyllt äkta silver och 18 karat guld och vitguld.

Örhängen med hjärtformade konturhjärtan, hängande hjärta och hjärtörhängen med stenar.

Hjärtat symboliserar kärlek och är alltid ett fantastiskt fint smycke till någon ni håller kär.

Beställ enkelt online med snabba leveranser. Om ni önskar örhängena inslagna som present så ange det i meddelandefältet.

Glittriga örhängen

Örhängen med glitter

Letar ni glittriga örhängen hittar ni ett stort utbud här. Ni kan köpa allt från små glitterörhängen till barn till stora och långa gnistrande örhängen passande till bal och fest. Såklart kan man också lyxxa till med glitter och glam för att få en glittrande vardag. Alla örhängen är såklart nickelfria. 

Pärlörhängen

Örhängen med pärlor

Här hittar ni ett stort utbud av örhängen med pärlor. Pärlörhängen infattade i äkta silver eller guld. Allt från fina odlade vita sötvattenspärlor till billigare plastpärlor som fasta eller hängande örhängen.

Naturliga pärlor är otroligt sällsynta och svåra att hitta. Orientaliska pärlor bildas i saltvattenmusslor men fiskas inte kommersiellt numera. De är vanligtvis mycket små men kan i enstaka fall bli upp till 10 mm eller större. Det är vad som egentligen menas med en äkta pärla. De var väldigt populära under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal. Det finns även äkta sötvattenpärlor som ofta är större än de orientaliska men har en vitare färg och en mattare lyster. I Sverige fiskades mycket sötvattenspärlor fram till början av 1900-talet då fisket förbjöds.  Musslorna blev snabbt utfiskade och man började experimentera för att istället kunna odla pärlor. 

Vid odling av pärlor opereras en rund kula av pärlemor in i musslans mjukdelar. Musslan bygger sedan på kärnan med lager på lager av pärlsubstans. Efter några år i havet eller i en sötvattensjö bildas en odlad pärla. Storleken på pärlan beror dels på kärnan och hur många år pärlan ligger i musslan innan den skördas. Det färdiga utseendet på pärlan beror bland annat på musslans kondition, näring och temperatur i vattnet samt vilken tid på året pärlan tas ur musslan. Storleken varierar från 2-10 mm. Endast 5 % blir av högsta kvalitet. De flesta pärlor idag är odlade i sötvatten.

Hur bedöms då kvalitén på pärlor? Det som påverkar priset är storlek, form, lyster och färg. Den perfekta runda formen med slät yta och fin lyster är den mest sällsynta och därmed också mest värdefull. Ojämna pärlor, så kallade barocka, är billigare men kan vara mycket charmiga. Ingen pärla är den andra lik. Små märken på ytan finns nästan alltid. Lystern beror på pärlsubstansens lager, ju tunnare varje lager är desto bättre lyster. Färgen kan variera från vitt, rosa, silver och cremé.

Det finns även imiterade pärlor. Glas eller plastkulor sprayas eller doppas med pärlemorskimrande ämnen. 

Undvik parfym, spray och smink på pärlorna. Duscha, basta eller bada aldrig med pärlor på. Dels skadas den vackra pärlan och limmet löses upp i vatten och pärlan kan lossna från stiftet. Starka rengöringsmedel förstör pärlorna. Torka dem endast med en mjukt fuktad trasa eller duk.

Använd dina pärlor ofta och njut av dess fantastiska tidlösa skönhet!

Diamantörhängen

Örhängen med diamanter

Diamantörhängen, örhängen med en eller flera diamanter. Örhänge med diamant infattad i guld, vitguld eller äkta silver. 

Det går att få en mängd olika kvaliteér på diamanter och vi kan tillverka örhängen med storlek och slipning efter era önskemål. Önskar ni en enkel rund fattning eller mer traditionell fattning med klor som ser ut som en princesskrona? Ni kanske vill ha flera små diamanter samlade tillsammans istället för en stor?

Vi kan tillverka nästan precis vad som helst. Välkomna!

Örhängen med kulor

Örhängen med rund kula, kulor i olika storlekar

Örhängen med runda kulor i olika storlekar. Snyggt att kombinera om man har flera hål i samma öra. Välj mellan äkta silver, 18 karat guld eller runda stenar.

Snabba leveranser. Gratis inslagning av paket.

Örhängen med dalahästar

Örhängen med dalahästar

Örhängen med dalahästar i äkta silver eller 18 karat guld från Dalecarlia of Sweden. Fasta och hängande dalahästörhängen från vår egen smedja. Välj bland klassiska dalahästen med kurbitsmönster eller en mer stilren blank slät variant. Finns i flera olika storlekar och modeller.

Barnörhängen

Barnörhängen, örhängen till barn

Barnörhängen och örhängen till barn i nickelfritt äkta silver 925. Många olika modeller att välja på, både fasta och hängande.

Örhängen med djur som katter, hästar, enhörningar och ödlor, peacemärken, blommor, stjärnor, kulor, glittriga stenar....

Snabba leveranser och gratis inslagning av paket. Vi skickar oftast samma dag om beställningen är lagd innan kl 12.00.

Örhängen med månadsstenar

Örhängen med månadsstenar

Silverörhängen med månadsstenar, färgade syntetiska stenar, cubik zirkoner, infattade med fyra klor i äkta silver.

Diameter på stenarna 5 mm. Örhängena går såklart att använda även om det inte är din månadssten. Välj din älsklingsfärg eller vad som matchar dagens outfit. Färgen på stenarna kan skifta och variera, så det kan skilja lite från bilden.

Stålörhängen

Stålörhängen, örhängen i stål

Örhängen och örringar, creoler tillverkade i rostfritt stål. Många av dessa modeller säljs styckesvis, det vill säga priset är för ett örhänge.

En del modeller är guldpläterade och andra svartbehandlade. Tänk på att alla behandlade ytor kan nötas av med tiden, så ta av smycken som är behandlade med en yta när ni sportar, badar och duschar.

Blomörhängen
Örhängen äkta silver med blomma och vit sten. 
795,00 kr
Love
Silverörhängen, stavar med hjärta i äkta silver. 
269,00 kr
Örhängen med knutar
Örhängen i äkta silver. Fast modell med knutar 6 mm.
249,00 kr
Hängande örhängen
Hängande örhängen med skruvar äkta silver, längd 32mm.
299,00 kr
Round
Stilrena örhängen i äkta silver, runda i diameter 8 mm.
249,00 kr
Star hängande
Hängande örhängen i äkta silver med stjärnor, längd 44mm.
299,00 kr
Heart hängande
Hängande örhängen med hjärtan i kontur i äkta silver, längd 38mm.
299,00 kr