Vanliga frågor

Bytesrätt
Förlängd bytesrätt på julklappar till och med 15/1 2024 
Hur lång är leveranstiden?

De flesta beställningar som är lagda innan kl 14.00 skickas samma dag. På smycken som tillverkas efter beställning förekommer längre leveranstid.

Släta eller mönstrade förlovningsringar levereras normalt inom 2-5 dagar.  Ringar med stenar levereras normalt inom 7-14 dagar.

Har ni frågor om när just din beställning levereras så hör av er via mejl eller ställ frågan i meddelandefältet vid beställningen.

Säljs örhängen per styck eller per par?

Alla örhängen i silver och guld säljs per par, det vill säga priset är för två stycken. Undantag vissa örhängen i stål som säljs styckvis, men det står då tydligt i informationen.

Kan jag välja ett speciellt typsnitt graverat i min ring?

Skriv önskemål i meddelandefältet när du checkar ut i kassan om dina önskemål så försöker vi lösa det. Om vi har vi frågor så kontaktar vi dig.

Kan jag få min beställning inslagen i present?

Ja, i kassan kan ni fylla i att du önskar inslaget i paket. Paketinslagning samt ask ingår utan kostnad.

Kan jag få mitt smycke graverat och går det att gravera även på baksidan av ID-brickorna?

Om man vill lägga till ytterligare gravyr på baksidan av ID-brickorna kostar det från 100 kr extra beroende på vad det ska stå.

På övriga smycken går det även att gravera på framsidan eller baksidan om det är tekniskt möjligt. Gravyr kostar från 250 kr extra beroende på vad det ska stå.  Kontakta oss så hjälper vi dig.

telefon 0248-10075 eller mail:kontakt@dalaguldsmide.se