Guldarmband

Guldarmband 18 karat guld

Äkta guldarmband tillverkade i 18 karat guld. Traditionell design som bismarck, pansar, rund ärtlänk och fyrkantig venezia. Våra länkar finns både som tunna och lite grövre varianter.  Samtliga armband är stämplade med äkthetsstämplar som garanterar att det är äkta guld. Guld går bra att duscha med men ta gärna av er armbanden när ni sover och tränar för att inte skada länkarna.

Geom att köpa och investera i guld, som exempelvis ett guldarmband, får du ett smycke i en ädelmetall som består. Även om guldarmbandet inte håller för evigt har du kvar ett bestånde värde i guldet. Detta kan sedan återvinnas och tillverkas nya smycken av. Har ni gammalt guld som ligger och skräpar i lådorna kan vi byta in det och återvinna guldet. Välkomna!

Guldarmband med hjärta 18 karat guld
Guldarmband med berlock hjärta, rund ärtlänk justerbar i längd 16 cm och 18 cm. Material äkta guld 18 karat.
5 599,00 kr
Guldarmband vriden singapore
Guldarmband vriden tvinnad snurrad guldkedja i äkta guld 18 karat, längd 18 cm.
2 835,00 kr
Guldarmband med hjärta 9 karat äkta guld
Guldarmband med hjärta i 9 karat äkta guld, rund ärtlänk som armband och slätt blankt guldhjärta. 9 karat är en legering som består av 37,5 % guld och resten silver och koppar. 
2 999,00 kr
Folklore armband guld
Folklore armband i äkta guld 18 karat från Dalecarlia of Sweden. Vackert dekorerad med fem smycken bestående av fyra hjärtan som bildar en blomma eller fyrklöver, en detalj som ses på många dräktväskor till folkdräkter.
19 500,00 kr