Halsband

Halsband till barn, dam och herr i guld, silver eller stål

Här har vi samlat en stor del av vårt sortiment av halsband till barn, dam och herr. Allt från billiga smycken i stål till mer exklusiva juveler i guld med diamanter. Vissa designade och tillverkade i vår egen guldsmedsateljé men även från kända designers och varumärken som Georg Jensen, Drakenberg Sjölin, Engelsrufer, Edblad, Carolina Gynning, Dalecarlia of Sweden och Zorn Jewellery. Filtrera efter pris om ni letar efter ett specifikt smycke. I våra underkategorier är smyckena uppdelade lite efter vad våra kunder oftast frågar efter och som är mycket populära.

Snabba leveranser och betala enkelt med kort, via Klarnas olika betalningsalternativ eller med Swish

Vi skickar oftast samma dag som beställningen är lagd om ni beställer före kl 12. På smycken som ej finns i lager och som tillverkas efter beställning kan det ta längre tid. Här kan ni enkelt beställa och köpa halsband från er guldsmed i Dalarna. Tryggt och säkert.

Underkategorier

Halsband barn

Halsband till barn

Barnhalsband och smycken till barn i äkta silver. Till små barn brukar det räcka med längd 36 cm på kedjan. Välj bland många olika berlocker som även passar till dop och som doppresent.

Stort urval av månadsstenar, hjärta, häst, enhörning, bokstav, stjärntecken, djur, dalahästar, dalaklocka, sport och andra symboler.

Halsband dam

Halsband till dam och tjej

Stort sortiment av halsband till dam och tjej. Långa och korta halsband i olika material som äkta silver, guld eller stål. Glittriga smycken eller mer stilren design.  Här finns ett smycke för alla. Snabba leveranser.

Halsband herr

Halsband till man, kille och herr

Tips på halsband till man, kille och herr i äkta silver, stål eller läder. Kedjor i silver av modellen pansar och ankar. Vanlig längd för män om man önskar en kedja som syns lite nedanför halsen är mellan 45 cm och 55 cm. Snabba leveranser.

Halsband silver

Halsband i silver

Stort utbud av halsband och smycken i äkta silver. Allt från billiga silversmycken för små barn till mer exklusiva designade smycken från exempelvis Georg Jensen. Här finns något för alla i olika prisklasser! Snabba säkra leveranser. Gratis inslagning av paket. 

Halsband guld

Guldsmycken och guldhalsband

Se en del av vårt sortiment med halsband och guldsmycken i äkta guld 18 karat. Guldberlocker med dalahästar i guld, släta guldhjärtan och guldhjärta med diamanter.  Letar ni guldkedja till barn eller vuxna så finns här många olika längder, varianter och bredder.

Halsband guldförgyllt silver

Halsband i guldförgyllt silver, guldpläterade halsband

Smycken och halsband som är förgyllda med guld, smycket är tillverkat i äkta silver och förgyllt med en yta av guld.

Tänk på att ta av ditt guldförgyllda smycke när du sover, duschar och badar samt vid träning så håller pläteringen bättre.

Halsband med bokstäver

Halsband med bokstäver

Berlocker och smycken med bokstäver i äkta silver. Snyggt att kombinera med flera bokstäver på samma halsband eller bär dem på kedjor i olika längder. Välj bokstaven på din älskling, på dig själv eller dina barn eller någon annan du gillar! Bokstavshalsband med stansade eller graverade bokstäver. 

Här kan ni köpa er bokstav som smycke. Ni kan även beställa eget namnhalsband med valfri gravyr på våra smycken som går att gravera.

Halsband med hjärta

Halsband med hjärta

Halsband och smycken med hjärta i silver eller guld som passar både vuxna och barn. Släta hjärtan, hjärthalsband med stenar och hjärta i kontur, båda små och stora.

Fantastiska designade hjärtan från Georg Jensen, Engelsrufer, Colling Jewellery Hjärtan som sitter ihop, dubbelhjärtan, hjärtan med dalahästar och halsband med hjärtan som går bra att gravera om man önskar.

Halsband med dalahästar

Halsband med dalahästar

Halsband och smycken med dalahästar i silver och guld från Dalarna. Passar både vuxna och barn och finns i flera olika storlekar och modeller.

Snabba leveranser och gratis inslagning av paket

Halsband med kvinnosymbol

Halsband och smycken med feministsymbol

Halsband, örhängen och armband med feministsymbol. Symbolen för kvinna och feminist som smycken i äkta silver och guld.

Halsband med gravyr

Namnsmycken och gravyrsmycken

Namnsmycken och gravyrsmycken i äkta silver och guld. Beställ enkelt ditt eget namnhalsband. Berlocker, armband, halsband och manschettknappar där ni enkelt skriver in önskad valfri gravyr. Snabba leveranser!

Halsband med änglar

Smycken med änglar

Halsband och smycken med änglar till både barn och vuxna i äkta silver. Ge en skyddsängel som dopsmycke, en uppskattad doppresent som är fint att bära hela livet.

Köp och beställ enkelt online här. Snabba leveranser.

Halsband med månadsstenar

Månadsstenar

Halsband med månadsstenar för alla årets månader i äkta silver. Det kan skilja lite i världen över vilken månadsten respektive månad anses ha. Vilken är din månadssten?

Januari granat

Februari  ametist

Mars akvamarin

April bergkristall

Maj smaragd

Juni månsten

Juli rubin

Augusti peridot

September safir

Oktober turmalin eller opal

November citrin

December turkos

Självklart kan du välja den färg du gillar bäst om du helt enkelt vill ha ett smycke med en färgad sten. 

På dessa smycken med månadsstenar är stenarna färgade syntetiskt framställda cubik zirkoner. Stenarna kan skifta lite i färg och kan ibland skilja sig litegrann från bilden.

Äkta silver 925 och kedja ingår. Välj enkelt önskad längd vid beställningen.

Halsband med månadsstenar guldpläterat silver

Halsband med månadsstenar i guldpläterat äkta silver

Halsband med månadsstenar i guldpläterat äkta silver, fina hängsmycken med färgade stenar för alla månader. Välj din månadssten eller den färg du gillar bäst. Matcha dina kläder med ett smycke i samma färg.

Färgade syntetiska cubik zikoner infattade i äkta silver som är guldförgyllt. Kedja ingår. Välj önskad längd vid beställningen.

Tänk på att ta av guldförgyllda smycken när du badar, duschar och sportar så håller de bättre i guldpläteringen.

Halsband med stjärntecken

Halsband och smycken med stjärntecken

Smycken och halsband med stjärntecken i äkta silver 925. Vilket datum är ditt stjärntecken? Ibland kan det skilja lite inom astrologin, men vi följer dessa datum:

Stenbock 22 december-20 januari

Vattuman 21 januari-18 februari

Fisk 19 februari-20 mars

Vädur 21 mars-20 april

Oxe 21 april-21 maj

Tvilling 22 maj-21 juni

Kräfta 22 juni-22 juli

Lejon 23 juli-23 augusti

Jungfru 24 augusti-22 september

Våg 23 september-23 oktober

Skorpion 24 oktober-22 november

Skytten 23 november-21 december

Kedja i äkta silver ingår. Välj önskad längd nedan.

Halsband med pärlor

Smycken med pärla

Här hittar ni pärlhalsband med vita äkta odlade pärlor eller konstgjorda pärlor.  Pärlor infattade i äkta silver eller guld. Pärlsmycken med diamant eller vita syntetiska cubik zirkoner.

Halsband med kors

Halsband med kors

Kors som smycke och halsband till både dam, herr, tjej och kille. Kors tillverkade i äkta silver, guld eller stål.

Släta kors, konfirmationskors och glittriga kors med svarta eller vita stenar. 

Snabba leveranser. Gratis inslagning av paket. 

Ange i meddelandefältet om ni önskar smycket inslaget som present.

Halsband med stjärna

Halsband med stjärna och stjärnor

Smycken och halsband med stjärna och glittrande stjärnor i äkta silver 925. Stjärnor med vita eller svarta gnistrande stenar. Stjärnhalsband till både stora och små.

Till de flesta smycken ingår kedja på köpet. Välj önskad längd vid beställningen.

Snabba leveranser. Gratis inslagning av paket.

Bergslagssten smycken

Smycken med bergslagssten

Ett annat namn för bergslagssten är blå slaggsten. Namnet slaggsten just för att det är en restprodukt efter järnframställning.

Bergslaggsten kan hittas på alla platser där man förr smälte ner sten från gruvorna för att utvinna metall ur den. Restmineralerna som blev kvar stelnade och blir det vi kallar slaggsten eller bergslagssten. Bergslagssten just för att de flesta gruvor låg i Bergslagen i mellansverige.

Våra svenska berslagsstenar är unika genom att järnmalmen var av god kvalité och därmed blev även slaggstenen av väldigt fin kvalité.

Färgen pendlar i allt mellan ljusblå till mörkare marinblå. Ingen sten är den andra lik och varje smycke är därför unikt.

Våra smycken med bergslagssten är infattade i finaste äkta silver 925 eller 18 karat guld. De finns som armband, örhängen, halsband och hängsmycken.

Köp och beställ enkelt online här. Snabba leveranser.

Porfyrsmycken av älvdalsporfyr

Smycken med stenar av porfyr - Dalarnas landskapssten

Varje landskap i Sverige har en bergart som anses som karakteristisk för just det landskapet. Porfyr är Dalarnas landskapssten.

Porfyrens färg skiftar i allt från svart till grå, rödbrun, brunviolett, rosa och vita fläckar. Porfyr har bildats dels genom stelning av lava på eller nära under jordytan och även genom förstening av vulkanisk aska.

Det är en mycket vacker sten där varje smycke är unikt i sitt slag eftersom ingen sten är den andra lik.

Här nedan visar vi smycken tillverkade av slipad porfyr infattade i äkta silver 925 eller 18 karat guld.

Här kan ni enkelt köpa och beställa online. Snabba leveranser.

Halsband guldpläterat

Guldpläterade halsband

Halsband i guldpläterad, guldförgylld mässing. Passar till både dam och herr. Materialet är kärna av helt nickelfri mässing och pläterat med äkta guld.

Pansarkedjor, bismarcklänkar och kejsarlänkar i flera olika bredder och längder.

Halsband herr stål

Halsband herr, kille och man i stål

Halsband herr stål, halsband till killar och man i rostfritt stål av högsta kvalité, guldpläterat stål och svartbehandlat stål. Pansarkedjor, curbkedja, figarokedja, rope, omega. Snabba leveranser. 

Gnistrande sten
Halsband i äkta silver med vit sten, cubik zirkon, inklusive kedja.
399,00 kr
Princessmycke
Halsband i äkta silver, vit gnistrande sten inklusive kedja.
298,00 kr
Smycke med glittersten
Halsband äkta silver med fyrkantig vit sten inklusive kedja.
349,00 kr
Droppe
Halsband i äkta silver med droppe, kedja i äkta silver ingår.
895,00 kr
Roshalsband
Halsband i äkta silver med vacker ros, kedja ingår.
499,00 kr
Smycke med pärla
Halsband i äkta silver, blomma med sötvattenspärla. Kedja ingår..
450,00 kr
Pärlsmycke
Vacker vit pärla som smycke inklusive kedja i äkta silver. Fraktfritt.
349,00 kr
Smycke med blomma
Vacker blomma som smycke i äkta silver inklusive kedja.
690,00 kr
Blommor på stjälk
Vackert halsband i äkta silver, kedja ingår.
550,00 kr
Hjärthalsband
Hjärthalsband på snedden, kedja ingår. Äkta silver 925.
695,00 kr
Smycke Love
Kärlekshjärta, Love med vita stenar. Kedja ingår. Äkta silver 925.
695,00 kr
I love U smycke
Halsband med text I Love U med halskedja i äkta silver.
595,00 kr
Love smycke
Smycke silverhjärta med texten Love, hjärta och kedja i äkta silver. 
449,00 kr