Stålörhängen

Stålörhängen, örhängen i stål

Örhängen och örringar, creoler tillverkade i rostfritt stål. Många av dessa modeller säljs styckesvis, det vill säga priset är för ett örhänge.

En del modeller är guldpläterade och andra svartbehandlade. Tänk på att alla behandlade ytor kan nötas av med tiden, så ta av smycken som är behandlade med en yta när ni sportar, badar och duschar.

Örhänge Noah black svartbehandlat stål
Noah black, örhänge som ser ut som en nit och är tillverkad i svartbehandlat rostfritt stål. Säljs styckesvis, det vill säga för ett örhänge.
149,00 kr
Albin black örring i stål
Albin black, örring örhängen med ring i svartbehandlat rostfritt stål. Säljs styckvis, det vill säga priset är för ett örhänge.
199,00 kr
Albin small black örring i stål
Albin small black, örring i svartbehandlat rostfritt stål. Bredd 4 mm, ytterdiameter 13 mm. Säljs styckvis, det vill säga priset är för ett örhänge.
199,00 kr
Albin örring i stål
Albin, örring örhänge med ring i rostfritt stål. Bredd 3,8 mm, ytterdiameter 20 mm. Säljs styckvis, det vill säga priset är för ett örhänge.
199,00 kr
Hector örhänge stål
Hector, örhänge i rostfritt stål. Säljs styckesvis, det vill säga för ett örhänge.
149,00 kr
Albin small örring i stål
Albin small, örring örhänge i rostfritt stål. Säljs styckvis, det vill säga priset är för ett örhänge. 
199,00 kr
Albin small gold i guldpläterat stål
Albin small gold, örring i guldpläterat rostfritt stål. Bredd 4 mm, ytterdiameter 13 mm. Säljs styckvis, det vill säga priset är för ett örhänge.
199,00 kr
Örhänge Noah stål
Örhänge Noah, ser ut som en nit och är tillverkad i rostfritt stål. Säljs styckesvis, det vill säga för ett örhänge.
149,00 kr
Loke örhänge stål
Loke, örhänge i rostfritt stål som ser ut som en mutter. Ytterdiameter 13 mm, bredd 4 mm. Säljs styckevis, det vill säga för 1 st.
149,00 kr
Albin gold örring i guldpläterat stål
Albin gold, örring örhängen med ring i guldpläterat rostfritt stål. Bredd 3,8 mm, ytterdiameter 20 mm. Säljs styckvis, det vill säga priset är för ett örhänge.
199,00 kr