Guldhalsband med hjärta äkta guld 18 karat 5-10-0055K  Hem 4,449.00
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny

Guldhalsband med hjärta äkta guld 18 karat

Guldhalsband med guldhjärta, smycke med hjärta som hänger på snedden med ett mindre hjärta inuti. Material äkta guld 18 karat och vita stenar, syntetiska cubik zirkoner. Guldkedja modell pansar.

4 449,00 kr Inkl. moms

3 559,20 kr Exkl. moms

local_shipping Alltid fri frakt från Dala Guldsmide

Gratis paketinslagning!
Önskar du få din vara inslaget så ange det i meddelandefältet i kassan.
Beställningar lagda vardagar innan kl 14.00 skickas oftast samma dag på lagervaror.
Vid beställningar av förlovningsringar och vigselringar samt andra specialtillverkningar kan längre leveranstid förekomma. Se leveranstid under respektive produkt.
Bytesrätt och ångerrätt
Gäller ej förlovningsringar, vigselringar eller personligt graverade smycken. På alla andra smycken har du rätt att inom 14 dagar ångra eller byta ditt köp.

Guldhalsband med guldhjärta, hjärta i äkta guld, smycke med snett hängande konturhjärta och ett mindre hängande slätt hjärta upptill inuti.

Material äkta guld 18 karat och syntetiska vita stenar, cubik zirkoner.

Bredd på smycket 12 mm.

Höjd inklusive ögla 19 mm.

Guldkedja modell pansar artikel 5-50-0007-45.

Kedjan är 0,85 mm bred, ca vikt 1,35 g och längd 45 cm. Om man önskar annan längd eller typ av kedjan går smycket och kedja att beställas separat.

5-10-0055K

Bytes- och ångerrätt

Bytesrätt och ångerrätt gäller ej förlovningsringar och vigselringar då dessa tillverkas efter beställning. Bytesrätt och ångerrätt gäller inte heller på smycken som är graverade eller specialtillverkade.

På alla andra smycken är det just nu förlängt öppet köp till och med 31 januari 2021, du kan då ångra eller byta ditt köp. Skicka då tillbaka varan i oanvänt skick och i originalförpackning.

Varan returneras till:

Dala Guldsmide

Box 9

79521 RÄTTVIK

Är varan använd eller på andra sätt skadad/repig drar vi av skälig kostnad för detta vid återbetalning.

Kunden står själv för kostnaden för frakten av returen.

Om fakturan redan är betald sätter vi in pengar så fort vi fått försändelsen i retur dock senast inom 14 dagar som vi mottagit varan.

Mail: kontakt@dalaguldsmide.se

Telefon: 0248-10075


Frakt

Vi leverarar och skickar fraktfritt inom Sverige.

Leveranstid

Leveranstiden är 3 till 14 dagar beroende på modell. Vid specialtillverkningar kan i vissa fall längre leveranstid förekomma. Varor som tillverkas på beställning och som vi ej lagerför och som vi ej kan levererara inom 30 dagar, kan enligt den nya lagen för internethandel ej köpas på webbshoppen. Detta gäller en del av våra ringar och vissa modeller i guld. I webbshoppen gäller detta de modeller där det bara finns en bild med beskrivning utan pris. Vi hänvisar då till våra fysiska butiker. Ni kan även ringa eller mejla oss om du är intresserad av en sådan vara. 

Du kanske också gillar