Trygg E-handel

På www.dalaguldsmide.se handlar ni säkert och tryggt. Vi är ett guldsmedsföretag som etablerades redan 1972 och som driver tre fysiska butiker i Falun, Rättvik och Leksand samt webbhandel.
Fyra utbildade guldsmeder finns på plats i  företaget med gesällbrev samt två av dem godkända som Guldsmedsmästare i mästarregistret. Vi är även medlemmar i Stockholms Guldsmedsmästarförening.
Vi är med i organisationen Svensk Handel och samarbetar med övriga handlare och köpmän i Rättvik, och Leksand med presentkort och övriga aktiviteter som stärker upplevelsen som kund på våra orter.
Har ni frågor eller känner er osäkra på något angående er beställning ringer ni vår kundtjänst. Kundtjänst har öppet vardagar mellan kl 10-18 och ni når oss på telefon 0248-10075.
Vi är anslutna till Trust Pilot där våra kunder ger uppriktiga omdömen om våra produkter och köpupplevelsen på vår sida. Efter ditt köp får ni en inbjudan till att skriva ett omdöme där.
Alla våra köp betalar ni som kund med kort eller faktura via Klarna. Önskar ni betala via bankgiro får ni höra av er till kundtjänst innan beställning.
Vi har 14 dagars ångerrätt och öppet köp på alla våra produkter som inte är tillverkade just för dig. Alla graverade smycken, förlovningsringar, vigselringar och andra ringar som tillverkas i en storlek just för dig går inte att returnera och omfattas inte av returrätten.