CAPELLA Förlovningsring Vigselring CAPELLA Schalins Schalins ringar 9,092.00

CAPELLA Förlovningsring Vigselring

Capella, förlovningsring eller vigselring. Guldring 18 karat med strössslade diamanter från Schalins ringar. Gravyr ingår. 5-7 dagars leveranstid.

9 548,00 kr
Inkl. moms

Anpassa produkt

local_shipping Alltid fri frakt från Dala Guldsmide

  Gratis paketinslagning!

Önskar du få din vara inslaget så ange det i meddelandefältet i kassan.

  Beställningar lagda vardagar innan kl 14.00 skickas oftast samma dag på lagervaror.

Vid beställningar av förlovningsringar och vigselringar samt andra specialtillverkningar kan längre leveranstid förekomma. Se leveranstid under respektive produkt.

  Bytesrätt och ångerrätt

Gäller ej förlovningsringar, vigselringar eller personligt graverade smycken. På alla andra smycken har du rätt att inom 14 dagar ångra eller byta ditt köp.

Modell: Capella

Material: 18 karat guld

Bredd: 6,0 mm

Höjd: 1,4 mm

Ca vikt storlek 54: 6,5 g

Diamanter: briljantslipade 1x0,03ct/2x0,02ct/4x0,01ct

Kvalité: w/si

En slät flack ring med strösslade diamanter, Capella från Schalins ringar. Fin att kombinera med slät ring med art nr 238-6 eller en annan slät med annan bredd ur 238-serien.  Andra diamantringar som är snygga ihop med denna är ringar med artikelnamn  Altair, Vega och Virgo. 

Pris per styck för en ring.

Gravyr invändigt ingår.

5-7 dagars leveranstid.

CAPELLA

Bytes- och ångerrätt

Bytesrätt och ångerrätt gäller ej förlovningsringar och vigselringar då dessa tillverkas efter beställning. Bytesrätt och ångerrätt gäller inte heller på smycken som är graverade eller specialtillverkade.

På alla andra smycken är det just nu förlängt öppet köp till och med 31 januari 2021, du kan då ångra eller byta ditt köp. Skicka då tillbaka varan i oanvänt skick och i originalförpackning.

Varan returneras till:

Dala Guldsmide

Box 9

79521 RÄTTVIK

Är varan använd eller på andra sätt skadad/repig drar vi av skälig kostnad för detta vid återbetalning.

Kunden står själv för kostnaden för frakten av returen.

Om fakturan redan är betald sätter vi in pengar så fort vi fått försändelsen i retur dock senast inom 14 dagar som vi mottagit varan.

Mail: kontakt@dalaguldsmide.se

Telefon: 0248-10075


Frakt

Vi leverarar och skickar fraktfritt inom Sverige.

Leveranstid

Leveranstiden är 3 till 14 dagar beroende på modell. Vid specialtillverkningar kan i vissa fall längre leveranstid förekomma. Varor som tillverkas på beställning och som vi ej lagerför och som vi ej kan levererara inom 30 dagar, kan enligt den nya lagen för internethandel ej köpas på webbshoppen. Detta gäller en del av våra ringar och vissa modeller i guld. I webbshoppen gäller detta de modeller där det bara finns en bild med beskrivning utan pris. Vi hänvisar då till våra fysiska butiker. Ni kan även ringa eller mejla oss om du är intresserad av en sådan vara. 

Du kanske också gillar